середа, 14 квітня 2010 10:02

Ісінбаєва продовжить виступи влітку

Ісінбаєва продовжить виступи влітку

Російська стрибунка з жердиною Олена Ісінбаєва повернеться у великий спорт влітку 2010 року. Про це розповів її тренер Віталій Петров. За словами наставника, Ісінбаєва виступить або на чемпіонаті Європи в Барселоні (26 липня - 1 серпня), або на етапі "Діамантової ліги" в Цюріху (кінець серпня), повідомляє "Советский спорт".

У середині березня Ісінбаєва зазнала поразки на чемпіонаті світу 2010 року в закритих приміщеннях, залишившись без медалі. Після цієї невдачі спортсменка заявила, що вона планує зробити перерву в кар"єрі і, можливо, пропустить весь літній сезон 2010 року.

Петров розповів, що в даний час Ісінбаєва як і раніше тренується, оскільки повністю припиняти тренування не можна: "Можна так розгубити форму, що потім вже і не повернешся". За словами тренера, спортсменка постарається вдало виступити в кінці льотного сезону, а потім почне підготовку до зимового.

Петров визнав, що, можливо, варто було Ісинбаєвій зробити перерву в кар"єрі після Олімпіади 2008 року, де вона здобула свою другу золоту олімпійську медаль, вигравши турнір зі світовим рекордом. Тренер відзначив, що в 2008 році зважитися на такий крок було складно. За словами Петрова, він постійно говорить Ісинбаєвій, що повинна сконцентруватися на спорті.

За матеріалами lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Ісінбаєва продовжить виступи влітку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі