Ексклюзиви
середа, 07 квітня 2010 15:06

"Ісінбаєвій треба було раніше зробити перерву" - Бубка

"Ісінбаєвій треба було раніше зробити перерву" - Бубка

Російська стрибунка з жердиною Олена Ісінбаєва вирішила зробити перерву в кар"єрі після невдалого виступу на чемпіонаті світу в Катарі (12-14 березня в Досі), де вона залишилася без медалей. Після закінчення змагань спортсменка заявила, що їй прийшла в голову думка піти із спорту на тривалий період часу, наприклад, на рік.

"Мабуть, треба було це раніше зробити. Можу це сказати зі свого прикладу, - сказав "Gazeta.ua" 35-разовий рекордсмен світу зі стрибків із жердиною Сергій Бубка, - З 2004 по 2008 рік без перерви Олена вигравала все, тому їй дійсно потрібна пауза у вагомих змаганнях, щоб трохи психологічно відновити свій стан і потім продовжити спортивну кар"єру. Спортсменам такого рівня це потрібно.

Я розмовляв з Віталієм Афанасійовичем Петровим (тренер спортсменки) на цю тему. З Оленою після Дохи не говорив. "

За словами Ісінбаєвої, вона дуже втомилася морально і їй неприємно виправдовуватися за свою поразку. Легкоатлетка пообіцяла, що навіть якщо вона на якийсь час піде із спорту, то все одно обов"язково виступить на Олімпіаді 2012 року в Лондоні і на літньому чемпіонаті світу 2013 року в Москві.

Олена Ісінбаєва є дворазовою олімпійською чемпіонкою і 27-разовою рекордсменкою світу. Невдача на чемпіонаті світу в Досі стала для неї другою поспіль на турнірах такого рівня. У 2009 році на літній першості планети в Берліні вона також залишилася без медалей. Росіянка поставила собі за мету перевершити досягнення Бубки.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Ісінбаєвій треба було раніше зробити перерву" - Бубка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути