неділя, 14 липня 2013 17:24

"Я своїми очима побачив, чому Тимощук три роки сидів у запасі "Баварії"- Мостовий

"Я своїми очима побачив, чому Тимощук три роки сидів у запасі "Баварії"- Мостовий
Тимощук виграв з "Зенітом" Кубок УЄФА. Фото: fc-zenit.ru

Колишній футболіст збірної Росії Олександр Мостовий після розгрому ЦСКА "Зеніту" в матчі за Суперкубок Росії (3:0) заявив, що українцеві Анатолію Тимощуку не слід виходити на поле, не набравши фізичної форми.

"У грі за Суперкубок Росії я своїми очима побачив, чому Тимощук три роки сидів у запасі "Баварії", - сказав Мостовий. - Втрати, стрибки ззаду і збоку... Якщо Андрій Аршавін приведе себе в порядок, то буде грати добре, а що стосується Тимощука, то йому взагалі не потрібно виходити на поле, якщо форму не набере. Я так різко кажу після того, що побачив у суботу".

Тимощук виступав за "Зеніт" з 2007 по 2009 рік. З пітерським клубом вигравав чемпіонат Росії, Суперкубок країни, Кубок і Суперкубок УЄФА.

У футболці "Зеніту" Тимощук провів 100 матчів і забив 18 м'ячів. 1 липня 2009 підписав контракт з "Баварією", де за чотири роки (132 матчі, 6 голів) став дворазовим чемпіоном Німеччини, дворазовим володарем Кубка Німеччини, двічі виграв Суперкубок країни і один раз Лігу чемпіонів.

Зараз ви читаєте новину «"Я своїми очима побачив, чому Тимощук три роки сидів у запасі "Баварії"- Мостовий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі