вівторок, 27 березня 2012 13:34

"Я не згоден з Федерером" - Надаль вийшов з Ради гравців АТР

"Я не згоден з Федерером" - Надаль вийшов з Ради гравців АТР
У Федерера і Надаля виникли розбіжності з питань дворічного рейтингу та турнірного календаря ФОТО: donbass.ua

Друга ракетка світу іспанець Рафаель Надаль вийшов з Ради гравців АТР, передає Tennis.com з посиланням на кількох журналістів. В якості причини такого рішення десятикратного чемпіона турнірів "Великого шолома" вказується брак підтримки з боку інших гравців.

Нагадаємо, на початку року 25-річний Надаль нарікав на труднощі роботи в Раді в інтерв'ю оглядачеві The Times Нейлу Харману. Відомо, що іспанець, який займав пост віце-президента Ради, мав розбіжності з президентом Роджером Федерером з питань дворічного рейтингу, турнірного календаря, а також правилу пауз між розіграшами.

"Я не згоден з Федерером. Дуже просто сказати: "Я не буду нічого говорити, все добре", - і виглядати джентльменом, дратуючи інших. Але це не так. У нас у всіх є своя думка. Йому подобається тур - мені він теж подобається, він кращий, ніж у багатьох інших видах спорту, але це не означає, що його не можна зробити ще кращим.

Завдяки тенісу я отримав те, про що не міг і мріяти, але мені не хочеться закінчувати кар'єру з болями у всіх частинах тіла. Якщо Федерер закінчить кар'єру як огірочок, це тому що у нього якийсь особливий організм, але ні Маррей, ні Джокович, ні я не закінчимо кар'єру як огірочки.

Коли ми закінчимо грати? У 28 років, 29, 30? Після цього жити ще довго і важливо бути в хорошій формі. Але я боюся, що після тенісу вже не зможу грати в футбол з друзями або кататися на лижах", - наводить слова тенісиста Tennis.com.

"Неможливо, щоб ми завжди в усьому погоджувалися. Досі ніяких проблем не було. Раніше Рафа просто говорив: "Що Роджер вирішить, з тим я і згоден". Зараз він виріс. У нього є своя думка - мені здається, це добре", - сказав Федерер.

Зараз ви читаєте новину «"Я не згоден з Федерером" - Надаль вийшов з Ради гравців АТР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі