пʼятниця, 25 вересня 2015 19:00

"Я б 4-го суддю закрив у клітку" - Кварцяний

"Я б 4-го суддю закрив у клітку" - Кварцяний
Віталій Кварцяний

Головний тренер луцької "Волині" Віталій Кварцяний залишився вірний традиціям і вибухнув жартівливо-гнівною промовою на прес-конференції після матчу з МФК "Миколаїв". Спеціаліст залишився незадоволений четвертим суддею матчу одеситом Вадимом Саїком, який йому затуляв огляд під час матчу.

Відзначимо, що словесна перепалка між Кварцяним і Саїком сталася в першому таймі. Наставник волинян довгий час щось висловлював арбітру і, врешті-решт, розлючений всівся назад на лавку запасних.

"Четвертий суддя мене засмутив... Сьогодні четвертий суддя влазил в гру. Я тренер, я повинен дивитися, я його попросив "Ви, сядьте, будь ласка, ви заважаєте мені дивитися". Він такий здоровий, він два метри ростом, став і закрив кут, весь штрафний майданчик - нічого не видно... А він мені: "Що ви мені вказуєте?". Це мені, тренеру треба піти? Він би у мене в Волині не судив б, не інспектував. Я б його закрив у клітку, і він сидів би там років п'ять. Ну що це за цирк? Якась ненормальна людина. Нахабно поводився всю гру.

Я не хотів вже там бігати, нервувати. Хочу трохи залишити здоров'я на наступні тренерські роки. У нас вже паспорт великий, концерт уже перейшов половину, треба берегти себе. Багато здоров'я вже пішло. Стрес зараз небезпечний. Якби можна було після гри стрес знімати, так ми не знімаємо зараз", - сказав Кварцяний.

Зараз ви читаєте новину «"Я б 4-го суддю закрив у клітку" - Кварцяний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі