четвер, 02 грудня 2010 13:45

48-річний Холіфілд проведе бій з данським боксером

48-річний Холіфілд проведе бій з данським боксером

Колишній абсолютний чемпіон світу з боксу у важкій вазі американець Евандер Холіфілд проведе бій з 45-річним данцем Брайаном Нільсеном, повідомляє інтернет-видання boxingscene.com.

Поєдинок відбудеться 5 березня 2011 року в Копенгагені. Нільсен ще не приступив до підготовки до бою, так як його турбує травма коліна.

Як зазначає boxingscene.com, у Данії інтерес до цього бою досить високий. 48-річний Холіфілд неодноразово заявляв, що хоче знову стати чемпіоном світу за версією однією з провідних організацій у професійному боксі. Свій останній бій він провів 10 квітня 2010 року, перемігши Франсуа Боту з ПАР.

Що стосується Нільсена, то він не виходив на ринг з 2002 року. Данець є бронзовим призером Олімпіади 1992 року в Барселоні, але на професійному ринг великих успіхів не досяг.

У 2001 році він зустрічався з Майком Тайсоном і програв технічним нокаутом, відмовившись виходити на ринг після сьомого раунду.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «48-річний Холіфілд проведе бій з данським боксером ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі