середа, 01 грудня 2010 12:40

Чісора розкрив план на бій з Володимиром Кличком

Чісора розкрив план на бій з Володимиром Кличком

Британський боксер-важкоатлет Дерек Чісора, якому 11 грудня належить провести бій з українцем Володимиром Кличком, розповів, як він планує здобути перемогу. За словами Чісори, він не буде грати за правилами Кличка і обмінюватися з ним ударами на дистанції, а спробує нав'язати суперникові ближній бій.

Британець додав, що він прорветься через захист Кличка і "зрубає" українця.

"Коли я доберуся до щелепи Володимира, він впаде і не встане", - сказав Чісора, додавши, що 11 грудня вболівальників чекає дуже видовищний поєдинок.

Бій Кличко - Чісора відбудеться в німецькому Мангеймі. Українець буде захищати належні йому титули чемпіона світу у важкій вазі за версіями WBA (Всесвітня боксерська асоціація) і WBO (Всесвітня боксерська організація).

Чісора провів на професійному рингу 14 боїв і здобув 14 перемог (дев'ять з них - нокаутом). Серед його суперників не було боксерів, що входять до еліти світового боксу. На рахунку Кличка 55 перемог (49 - нокаутом) і три поразки.

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Чісора розкрив план на бій з Володимиром Кличком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі