середа, 28 вересня 2011 15:25

43-тя ракетка світу зупинила Возняцкі в 1/8 фіналу Токіо

43-тя ракетка світу зупинила Возняцкі в 1/8 фіналу Токіо

Естонська тенісистка Кайя Канепі перемогла першу ракетку світу датчанку Каролін Возняцкі (на фото) на турнірі WTA (Жіноча тенісна асоціація) в Токіо. Матч 1/8 фіналу, що відбувся 28 вересня, завершився з рахунком 7:5, 1:6, 6:4 на користь Канепі, яка займає 43-тє місце в світовому рейтингу, повідомляє офіційний сайт WTA.

Суперниця Канепі в 1/4 фіналу визначиться у матчі між Агнешкою Радванською з Польщі та сербкою Оленою Янкович, що відбудеться пізніше 28 вересня.

В інших матчах 1/4 фіналу росіянка Віра Звонарьова зіграє зі своєю співвітчизницею Марією Кириленко, білоруска Вікторія Азаренко - з француженкою Маріон Бартолі, росіянка Марія Шарапова - з чешкою Петрою Квітовою.

Що стосується Возняцкі, то через невдалий виступ на турнірі в Токіо вона втратить значну кількість рейтингових очок. 28 вересня газета "Спорт-Экспресс" опублікувала статтю, в якій говориться, що друга ракетка світу Шарапова має реальні шанси стати першою ракеткою до кінця року. Теоретично це може статися вже через півтора тижні.

Зараз ви читаєте новину «43-тя ракетка світу зупинила Возняцкі в 1/8 фіналу Токіо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі