понеділок, 18 червня 2012 13:23

1000 росіян протягом доби перетнули кордон у Тересполі

1000 росіян протягом доби перетнули кордон у Тересполі
Російські вболівальники планували тривале перебування в Польщі ФОТО: tvn24.pl

Близько тисячі прихильників російської збірної протягом доби перетнули польський кордон у Тересполі (Люблінське воєводство). Більше 1500 чоловік, фанатів різних національностей, перетнули кордон з Україною в Гребенному. У суботу на варшавському Національному стадіоні збірна Росії зіграла з Грецією. Матч закінчився перемогою еллінів з рахунком — 1:0. Росіяни вилетіли з турніру, а греки вийшли у чвертьфінал.

"Перетин кордону походить добре, без черг. Серед уболівальників панує затишна і гостинна атмосфера свята" – повідомив прес-секретар Митної служби у Білій Підлясці Мажена Семенюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Греція залишила збірну Росії без Євро

У п'ятницю і в ніч з п'ятниці на суботу через прикордонний перехід в Тересполі до Польщі пройшло загалом близько тисячі уболівальників з Росії. Деякі з них приїхали вранці спеціальним потягом.

Семенюк додала, що багато шанувальників з Росії мали 90-денні візи і планували тривале перебування в Польщі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євро-2012. Збірна Греції відправила Росію додому і вийшла у чвертьфінал

Натомість на кордоні з Україною в Гребенному, через яке проходить найкоротший маршрут до Львова, протягом останньої доби митники відправили в обох напрямках загалом близько 1500 чоловік, більшість з яких – 1,3 тисяч осіб проходили через цей перехід в ніч з п'ятниці на суботу.

"Більшість із них це були поляки, але були також литовці, датчани, німці, голландці, французи, росіяни, фанати з Канади, Молдови, Латвії, Румунії" – повідомила Семенюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це якесь непорозуміння і сором" - ЗМІ про виступ Росії на Євро

З початку Чемпіонату по футболу Євро-2012 на прикордонних пунктах з Люблінським воєводством пропущено близько 15 тисяч уболівальників, з яких одна третя це росіяни. Через польський митний кордон в Тересполі, котрий російські шанувальники вибирають найбільш часто – поїздами, автобусами, легковими автомобілями до Польщі прибуло близько 4,4 тис. чоловік.

Зараз ви читаєте новину «1000 росіян протягом доби перетнули кордон у Тересполі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі