Як отримати 100 подарунків 2021 року

1. Подарунок можуть отримати лише передплатники газети "Газета по-українськи. Дім, Здоров'я, Їжа, Сад-Город" (індекс — 86322) і комплектів газет (індекси — 86323, 86324) на 2021 рік, які досягли 18-річного віку та є громадянами України.

2. Щоб претендувати на один із подарунків, необхідно надіслати на адресу редакції ("Газета по-українськи", 03067, м. Київ, а/с 22) копію передплатної квитанції (абонемента) з відбитком календарного штемпеля. На передплатній квитанції (абонементі) мають бути вказані прізвище, ім'я та по батькові передплатника, адреса та контактний телефон (якщо він є). Факт відправлення квитанції (абонемента) на адресу редакції є підтвердженням того, що передплатник ознайомлений з метою обробки персональних даних і надає чітку однозначну згоду на: збір, обробку та використання персональних даних без будь-яких застережень у межах діяльності ТОВ "ВК "НОВА ІНФОРМАЦІЯ"; передачу персональних даних третім особам. Факт відправлення квитанції (абонемента) звільняє ТОВ "ВК "НОВА ІНФОРМАЦІЯ" від обов'язку окремо повідомляти передплатника про внесення персональних даних у базу, внесення змін до персональних даних, про передачу його персональних даних третім особам, про знищення його персональних даних у зв'язку із закінченням строку їх зберігання. Володільцем бази є ТОВ "ВК "НОВА ІНФОРМАЦІЯ", місце зберігання бази (Україна, 03067, місто Київ, вул. Машинобудівна, будинок 37). Мета обробки (збору, передачі) персональних даних — забезпечення реалізації цивільно-правових правовідносин між передплатником і ТОВ "ВК "НОВА ІНФОРМАЦІЯ" (редакцією "Газета по-українськи"). Персональні дані учасників обробляють відповідно до вимог закону України "Про захист персональних даних" від 01 червня 2010 року. Учасники розіграшу підтверджують повне розуміння та необхідну поінформованість щодо мети обробки інформації, що надається.

Увага! Термін передплати повинен бути від 3 місяців. Квитанції про передплату на 1–2 місяці участі в розіграші не беруть.

3. ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ВИДАВНИЧА КОМПАНІЯ "НОВА ІНФОРМАЦІЯ", що є засновником та видавцем газети "Газета по-українськи. Дім, Здоров'я, Їжа, Сад-Город", не несе відповідальності за будь-які поштові помилки, за дії/бездіяльність третіх осіб, не розглядає відправлення з недостовірною інформацією та передплатні квитанції (абонементи), які заповнені нерозбірливо та/або не мають чіткого відбитку календарного штемпеля.

4. Фонд нагород розіграшу обмежений. Одноразово розігрують 100 подарунків:

Найменування подарунків Кількість (штук)

Пилосос 2

Інфрачервоний обігрівач 2

Мотопилка 2

Драбина розкладна 2

Мультиварка 2

Електросушарка 2

Масажер для спини 2

Тонометр 2

Набір інструментів 5

Сучкоріз 5

Набір каструль 5

Пульсоксиметр 5

Плед 8

Комплект для прибирання 8

Тент-брезент господарський 8

Обприскувач ручний 8

Набір посудин

для сипучих продуктів 8

Кухонна дошка-трансформер 8

Дощовик 8

Аптечка першої допомоги 8

Загалом 100

5. Передплатників, які отримають подарунки, визначають шляхом випадкового відбору за номером, що присвоюється передплатній квитанції (абонементу).

6. Прізвища переможців, які отримають подарунки, надрукують у газеті за 11 березня 2021 року.

7. Результати відбору передплатників, які отримають подарунки, є остаточними і оскарженню не підлягають.

8. Перелік подарунків, терміни проведення відбору та час, протягом якого можна отримати подарунок, визначаються виключно ТОВ "ВК "НОВА ІНФОРМАЦІЯ".

9. Видачу подарунків передплатникам і сплату податків за подарунки здійснює ТОВ "РЦ "ГАЗЕТА ПО-УКРАЇНСЬКИ".

10. Щоб отримати подарунок поштою, передплатник повинен протягом одного місяця з моменту публікації свого прізвища в газеті надіслати на адресу редакції чіткі копії першої, другої та одинадцятої сторінок паспорту, ідентифікаційного коду, а також розбірливо заповнену "Картку передплатника", яка друкується в газеті. Щоб отримати подарунок у редакції, передплатник повинен мати паспорт та ідентифікаційний код.

11. Розіграш проводиться на всій території України (окрім окупованих територій).

12. Розіграш проводиться з 25 лютого 2021 року до 05 березня 2021 року включно.

13. Кожен переможець матиме право на отримання одного подарунка. Переможцями розіграшу визнаються 100 (сто) передплатників — учасників розіграшу. Розіграш не є лотереєю чи послугою у сфері грального бізнесу.

14. Беручи участь у розіграші, учасник розіграшу погоджується та підтверджує факт ознайомлення та повної згоди з даними правилами.

15. Подарунки розіграшу не підлягають обміну, грошовий еквівалент подарунків не видається.

16. У випадку виникнення ситуацій, що допускають неоднозначне тлумачення цих правил, та/або питань, неврегульованих цими правилами, остаточне рішення приймається виконавцем розіграшу відповідно до вимог чинного законодавства України. При цьому рішення виконавця розіграшу є остаточним і не підлягає оскарженню.

17. Організатором і виконавцем розіграшу є ТОВ "ВК "НОВА ІНФОРМАЦІЯ" (код ЄДРПОУ: 43963091, місцезнаходження: Україна, 03067, місто Київ, вул. Машинобудівна, будинок 37).

Партнером розіграшу є ТОВ "РЦ "ГАЗЕТА ПО-УКРАЇНСЬКИ" (код ЄДРПОУ: 42592847, місцезнаходження Україна, 03124, місто Київ, бульвар Вацлава Гавела, будинок 4).

18. Про дату та час отримання подарунків, детальні умови розіграшу можна дізнатися за телефоном: 0(44) 496 86 54.

Зараз ви читаєте новину «Як отримати 100 подарунків 2021 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі