середа, 11 жовтня 2017 21:29

Європейський політик жорстко розкритикував дії угорців щодо українського закону про освіту

Європейський політик жорстко розкритикував дії угорців щодо українського закону про освіту
Більдт заявив, що угорці ведуть брудну гру. Фото: koha.mk

Колишній міністр закордонних справ Швеції, співголова Європейської ради зовнішніх відносин Карл Більдт вважає, що угорські політики ведуть брудну гру проти України.

Більдт вважає, що вже неможливо внести український закон "Про освіту" на розгляд наступної зустрічі Ради міністрів закордонних справ та переглянути Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, повідомляє "Радіо Свобода".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Освітня реформа: Угорщина придумала, як помститися Україні

"Ні, це неможливо. Угорці взяли в звичку вести брудну домашню політичну гру, як вони це вже робили кілька років тому стосовно Словаччини. Так само вони ведуть себе і стосовно Румунії. Це не що інше, як брудна націоналістична політика, в яку грає Угорщина", - заявив політик.

Україна внесе у закон про освіту корективи Венеціанської комісії. Таку впевненість висловив президент Петро Порошенко, виступаючи на засіданні ПАРЄ у Страсбурзі.

Зараз ви читаєте новину «Європейський політик жорстко розкритикував дії угорців щодо українського закону про освіту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі