середа, 10 січня 2024 00:30

Назвали вік, коли жінки досягають оргазму найчастіше

Назвали вік, коли жінки досягають  оргазму найчастіше
Опитування показало, в якому віці жінки відчувають оргазм найкраще Фото: pinterest

Серед жінок віком від 18 до 70 років провели опитування і визначили вік, в якому вони відчувають найбільш інтенсивні оргазми.

В ході опитування Інтернет-магазину Lovehoney з'ясувалося, що 63% жінок старше 45 років майже завжди досягають найвищої точки насолоди в сексі. І лише 36% жінок здатні отримати оргазм у віці до 25 років.

Кожна шоста жінка у віці від 46 до 50 років оцінила своє сексуальне життя як 10/10.

Для порівняння - тільки 11% 25-річних і 10% жінок 31-35 років дали собі таку високу оцінку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як розігріти партнера перед сексом: сім найкращих ідей прелюдії

Крім того, представниці старшої вікової групи повідомили про значно вищому рівні сексуального задоволення.

Організатори опитування не можуть з упевненістю обґрунтувати ці статистичні дані, але припускають, що важливу роль відіграють досвід, впевненість в собі і емоційна зрілість.

Секс зміцнює як жіноче, так і чоловіче здоров'я, а його тривала відсутність може завдати шкоди організму. Під час сексуальної насолоди імунітет жінки зміцнюється, отже - секс допомагає одужувати.

Також оргазм приводить в норму менструальний цикл, і як наслідок - збільшуються шанси на запліднення, і ліквідує менструальні синдроми, нудоту, судоми, головний біль і біль у інших органах.

Зараз ви читаєте новину «Назвали вік, коли жінки досягають оргазму найчастіше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі