пʼятниця, 26 січня 2018 00:15

Розповіли, де переселенці заробляють найменше

Розповіли, де переселенці заробляють найменше
у Дніпропетровській області один із найвищих рівнів вартості оренди житла. Фото: val.ua

Найнижчий рівень середньої зарплати серед вимушених переселенців має Дніпропетровщина.

Про це заявив заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій Георгій Тука на брифінгу, передає "5 канал".

При цьому у Дніпропетровській області один із найвищих рівнів вартості оренди житла. Переселенці в середньому витрачають 67% від середньої зарплати на винаймання помешкання. Натомість, на Донеччині та Луганщині цей показник удвічі менший.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Талони в чергу на житло переселенцям видає єдиний в Україні термінал

"Я із подивом дізнався, що Дніпропетровщина має найнижчий рівень серед вимушених переселенців, найнижчий рівень середньої заробітної плати. Разом із тим, один із найвищих рівнів вартості оренди житла. Таким чином, найвищі показники у відсотках вартості винайму житла по відношенню до середньої заробітної плати, найвищий – саме у Дніпропетровській області. І друге місце посідає Харківщина", – каже Георгій Тука.

Найвищий рівень нетерпимості до внутрішньо переміщених осіб зафіксований в Харківській області. Згідно з дослідженнями Міністерства тимчасово окупованих територій, там виникає необхідність вжити термінових заходів.

Зараз ви читаєте новину «Розповіли, де переселенці заробляють найменше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі