понеділок, 29 січня 2018 00:17

Переселенець з Горлівки відкрив виробництво корисних чіпсів

  Сергій Шакола відкрив провадження по приготуванню корисних чіпсів. Фото: mrpl.city
Сергій Шакола відкрив провадження по приготуванню корисних чіпсів. Фото: mrpl.city

Переселенець з Горлівки Сергій Шакола під Києвом налагодив виробництво корисних для здоров'я "чіпсів майбутнього" - фьючепсов.

Фьючіпси виробляють з льону. Вони корисні для людського організму і при цьому мають всі характеристики улюбленого фастфуду українців.

Ідея створення здорового фастфуда належить трьом заповзятливим співзасновник компанії "Фьючефуд", спеціалізація яких раніше не мала ніякого відношення до їжі. Їх об'єднала любов до сироїдіння і правильному харчуванню. Це переселенець з Горлівки Сергій Шакола, який раніше запускав ракети на Байконурі, керував донецькою філією банку і тримав магазин корисної їжі в Донецьку, колишній металург і власник приватного дитсадка Павло Себастьянович і Сергій Гайдай, який має своє агентство соціального інжинірингу, пише mrpl.city.

Батьківщиною фьючіпсов повинен був стати Донецьк, проте війна втрутилася в плани підприємців.

У місті Вишгороді, був відкритий невеликий цех підприємства, який зараз випускає близько однієї тонни фьючіпсов в день. Крім цього, на підприємстві розробляють інші корисні новинки - снеки до пива з насіння льону і конопель, а також вегетаріанський горіховий сир.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці в Італії діляться зворушливими фото зі своїми половинками

У Дніпропетровський області найнижчий рівень середньої зарплати серед вимушених переселенців. При цьому у Дніпропетровській області один із найвищих рівнів вартості оренди житла. Переселенці в середньому витрачають 67% від середньої зарплати на винаймання помешкання. Натомість, на Донеччині та Луганщині цей показник удвічі менший.

Зараз ви читаєте новину «Переселенець з Горлівки відкрив виробництво корисних чіпсів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі