вівторок, 24 березня 2020 10:35

Xiaomi зробила противірусний очищувач

Xiaomi зробила противірусний очищувач
Компаныя Xiaomi продаватиме противірусний очищувач. Фото gsminfo

Спеціальний підрозділ Xiaomi, що спеціалізується на побутовій техніці, показав очищувач повітря Mijia F1. Новинка має низький рівень шуму та фільтрує не тільки пил, але і вірус грипу H1N1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ринок смартфонів рекордно знизився через коронавірус

Прилад має круглий AMOLED-дисплей, який показує інформація про якість повітря в приміщенні. Він підтримує голосове управління за допомогою віртуального асистента XiaoAI за допомогою смартфона, телевізора або колонки.

Продуктивність пристрою становить 400 м³ / год. Mijia F1 має двигун, який працює тихіше й ефективніше в порівнянні з попередніми моделями лінійки. Він працює і в нічному режимі. Його рівень шуму не перевищує 34,8 дБ. Фільтра вистачає до 6 місяців. Він складається з трьох шарів, які затримують різні типи домішок, включаючи волосся, пилок та інші частинки розміром від 2,5 до 0,3 мкм.

Xiaomi Mijia F1 вийде на ринок 27 березня за ціною $ 169 - 4751 гривень.

Компанія Xiaomi продає спеціальну бактерицидну сумку Eue Phone з вбудованим дезинфектором. Користувач поміщає в неї смартфон, активує процес ультрафіолетового опромінення, а потім дістає якщо не стерильний, то принаймні позбавлений вірусів і інших небезпечних для людського здоров'я мікроорганізмів.

Зараз ви читаєте новину «Xiaomi зробила противірусний очищувач». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі