понеділок, 22 січня 2018 13:03

WhatsApp запустив новий додаток

WhatsApp запустив новий додаток
Додаток відокремлює особисті і робочі листування. Фото: Blorge

WhatsApp запустив безкоштовний додаток для комунікації підприємців з клієнтами WhatsApp Business.

WhatsApp Business дозволяє створити власний бізнес-профіль, пише bagnet.org.

У профілі створюють опис компанії, пишуть її адресу, контактні телефони та пошту. У додатку можна створювати шаблони для швидких відповідей на актуальні питання. WhatsApp Business дає можливість відстежувати статистичні показники компанії.

Завдяки додатку користувачі зможуть відокремити особисті і робочі листування. Повідомлення від бізнес-акаунтів можна буде заблокувати, як повідомлення від інших користувачів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Instagram виявили нову функцію

Новий додаток поки доступний для пристроїв на базі операційний системи Android у США, Індонезії, Італії, Мексиці і в Великій Британії. Найближчим часом його зможуть завантажити користувачі з інших країн світу.

У месенджері WhatsApp стала доступна функція видалення повідомлення, вже відправленого співрозмовнику. Це може бути корисним, якщо користувач відправив пост не в той чат або помилився у тексті. Видалити повідомлення можна не пізніше 7 хв. після його відправлення.

Зараз ви читаєте новину «WhatsApp запустив новий додаток». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі