пʼятниця, 06 липня 2018 19:26

Створили унікального робота

Створили унікального робота
Китайський інтернет-гігант Alibaba розробив робота-копірайтера. Фото: Optimization

Китайський інтернет-гігант Alibaba розробив робота-копірайтера.

Система використовує технології глибокого навчання і обробки природної мови і може генерувати текстові описи товарів, передає Alizila.

"Система була навчена на мільйонах існуючих прикладів якісних описів і може виробляти 20 тисяч рядків тексту в секунду. Програму використовують для платформ Tmall і Taobao", - кажуть розробники.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Disney замінить каскадерів роботами

Бренди і рекламодавці вбивають посилання на продукт, а потім просять програму показати різні ідеї для тексту. Користувачі системи можуть вибрати довжину і навіть стиль тексту. Інструмент використовують в середньому приблизно мільйон разів на день.

У Alimama вважають, що такий засіб значно змінює роботу людей-копірайтерів - їм тепер не потрібно придумувати текст, а достатньо всього лише вибрати найбільш підходящий варіант із запропонованих машиною.

Іспанський винахідник Іван Міранда створив робот-принтер. Пристрій здатен перетворити піщаний пляж у блокнот. Він нагадує принтер у вигляді довгої планки на колесах, яка котиться по пляжу і друкує текст.

Зараз ви читаєте новину «Створили унікального робота». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі