субота, 15 грудня 2018 11:30

Що подарувати дівчині на Новий рік
5

Купити подарунок для дівчини - справа не з легких. Якщо на Валентинів день чи свято 8 березня можна обійтися букетом квітів, листівкою і чимось солодким, то на новий рік хочеться подарувати щось корисне.

Обирати подарунок для жінки слід з огляду на її захоплення, хобі, роботу і спосіб життя. Утім є речі, які підійдуть практично кожній панянці.

Gazeta.ua підготувала добірку новорічних подарунків для жінок.

1. Електронна книжка

Якщо ваша кохана любить читати, то електронна книжка стане чудовим подарунком. Тонкий і легкий ґаджет може вмістити сотню книг. Крім того, він легко поміститься у жіночу сумку і дуже зручний у використанні.

Автор: 27.ua
  Електронна книга легко поміститься у жіночу сумку.
Електронна книга легко поміститься у жіночу сумку.

Екрани в рідерах бувають двох видів – TFT/LCD та E Inc. Перші пристрої дешеві, мають погані батареї, при читанні можуть втомлюватися очі. Екрани E Inc дорожчі, вони не мерехтять, до місяця працюють на одному заряді. Ґаджети можуть мати діагональ 5, 6, 7, 8 чи 9,7 дюймів. Від цього також залежить їх вартість. Обираючи пристрій не варто переплачувати за Wi-Fi та браузери.

Найдешевші пристрої коштують від 800 грн. За чохол доведеться заплатити додатково.

2. "Розумний" годинник

Ґаджет підійде і для ділової жінки, і для дівчини-студентки. Годинник допомагає залишатися на зв'язку, слідкувати за власним здоров'ям і вести здоровий спосіб життя. Пристрій також можна синхронізувати зі смартфоном.

Обирати ґаджет варто з огляду на його функціональність. Більшість моделей відображають повідомлення, приймають і роблять виклик, управляють музикою, виконують функції будильника. Більш дорогі годинники, крім цього, можуть замінити фітнес-трекер.

Автор: VistaNews
  Смарт-годинник пасуватиме і діловій жінці, і дівчині-студентці, і домогосподарці.
Смарт-годинник пасуватиме і діловій жінці, і дівчині-студентці, і домогосподарці.

Найдешевші аксесуари коштують від 400 грн. Вони мають обмежені функції. Дорожчий смарт-годинник - це мінікомп'ютера на руці.

3. MP3-плеєр

Ґаджет стане хорошим подарунком для дівчини-меломана. Сучасні пристрої дають змогу не тільки слухати улюблений трек, а й запам'ятовують результати фізичних занять і рахують калорії. Деякі пристрої можна використовувати як карти пам'яті або диктофон. Порівняно зі смартфоном, плеєри більш автономні. У них краще звучання музики.

Існують моделі, призначені тільки для прослуховування музики. Вони підтримують тільки аудіоформат. Є пристрої мультимедійні комбайни з великими сенсорними дисплеями. Вони відтворюють музику, відео, підключаються до інтернету.

Автор: darplay.com
  У плеєрі якісніше звучання музики, ніж у смартфоні.
У плеєрі якісніше звучання музики, ніж у смартфоні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що не варто дарувати в рік Жовтої Свині

Найдешевші плеєри лише для відтворення аудіо коштують від 200 грн.

4. "Розумний" вазон

Подарунок ідеально підходить не тільки для жінок, які люблять квіти і гарно за ними доглядають. Він стане у нагоді і тим, хто зазвичай перетворює рослину на гербарій. Зовнішнім виглядом ця ємність для вазону не відрізняється від звичайної для вирощування кімнатних рослин. Утім у піддон горщика вбудували систему поливу. Вмонтовані датчики при певному рівні вологості ґрунту подадуть у неї воду за допомогою насоса.

Тому при виборі такого горшка варто керуватися потребами квітки, її габаритами і формою. Дизайн обирають залежно від інтер'єру, де стоятиме вазон.

Автор: Алло
  "Розумний" вазон - гарне рішення для тих жінок, які забувають поливати квіти.
"Розумний" вазон - гарне рішення для тих жінок, які забувають поливати квіти.

Вартість пристрою залежить від розміру горшка, матеріалу виготовлення, системи автополиву. Ціни стартують від 300 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що подарувати на Миколая: 5 ґаджетів для підлітків

5. Кавоварка

Для панянки, яка полюбляє каву, такий подарунок буде і приємним, і корисним. Достатньо налити води, насипати кави і машина сама приготує смачне еспресо. Відтак жінці більше не треба стояти над туркою і слідкувати, аби не "вибігла" кава.

Автор: ХОЧУ.ua
  Кавоварка усе зробить за вашу кохану жінку.
Кавоварка усе зробить за вашу кохану жінку.

Пристрій обирають з огляду на його потужність, об'єму ємності для кави і води. Найбільш поширені кавомашини з двома типами заварки: еспресо і крапельним. Сучасні кавомашини для будинку дозволяють приготувати не тільки еспресо або американо, а й капучино, латте, еспресо-макіато та інші напої на основі кави і молочної піни.

Вартість найдешевших кавоварок від 400 грн.

До Нового року залишилося більше 3 тижнів. За цей час потрібно не тільки встигнути купити подарунки, підібрати образ на новорічну ніч, підготуватися до святкування, а й завершити усі справи, зокрема, на роботі. Саме побутові справи призводять до того, що часом новорічного настрою зовсім не має.

Зараз ви читаєте новину «Що подарувати дівчині на Новий рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі