вівторок, 11 грудня 2018 14:44

Показали наймиліші європейські ярмарки

Показали наймиліші європейські ярмарки
Найперший Різдвяний ярмарок з'явився у Страсбурзі. Фото:www.moyaeuropa.com.ua

Вітрини виблискують безліччю вогнів і гірлянд, а з відкриттям різдвяних ярмарків у повітрі починають витати пряні аромати новорічної випічки і глінтвейну.

Красиво на вулицях напередодні Різдва в Європі, пише "Уніан".

Страсбург, Франція

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Папа Римський нагадав про підготовку до Різдва

Найперший Різдвяний ярмарок з'явився у Страсбурзі, який і сьогодні називають "столицею Різдва". Щорічно на території головного ринку діє близько 300 наметів. Обов'язково спробуйте ельзаське пиво з солоним печивом і загляніть до ремісничих яток.

Нюрнберг, Німеччина

Ярмарок у Нюрнберзі вважають одним із найяскравіших у Європі. Саме тут знаходиться найстаріший різдвяний ринок, його історія налічує 350 років. Тут рікою ллється пиво і глінтвейн. До напоїв подають улюблені населенням величезні пироги, ковбаски, сосиски, свинячі рульки та пряники.

Брюссель, Бельгія

Різдвяні ярмарки у Бельгії - це, перш за все, гастрономічний рай. Тут можна спробувати смажені равлики, мідії та інші молюски, шоколадні десерти, льєжські пишні вафлі. З 1 грудня діє величезний каток і колесо огляду заввишки понад 50 м, де можна помилуватися блискучим містом.

Відень, Австрія

Справжня різдвяна казка панує і на ярмарку Відня. Тут можна побачити віфлеємські сценки, придбати різні сувеніри та спробувати знамениті ласощі. Обов'язково спробуйте смажені каштани та гарячий яблучний пунш.

Прага, Чехія

Із початком зими Прага перетворюється на один суцільний ярмарок. На ярмарку можна купити подарунки на будь-який смак і бюджет. Обов'язково спробуйте свинячий окіст на рожні та млинці з різною начинкою.

Веселих і радісних свят!

На Софійській площі почали встановлювати головну ялинку країни та новорічне містечко, яке називатиметься "Країна Північного свяйва". Її відкриття заплановане 19 грудня, на День Святого Миколая.

Зараз ви читаєте новину «Показали наймиліші європейські ярмарки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі