понеділок, 06 січня 2020 10:39

Samsung повідомила дату презентації смартфонів Galaxy S20

Samsung повідомила дату презентації смартфонів Galaxy S20
Головною особливістю Galaxy S20 стане основна камера, яка повинна вивести якість мобільного зйомки на принципово новий рівень

Презентація смартфонів лінійки Samsung Galaxy S20, замість очікуваних Galaxy S11, пройде 11 лютого в рамках конференції серії UNPACKED в Сан-Франциско.

Samsung покаже три основні моделі – Galaxy S20, Galaxy S20+ і Samsung Galaxy S20 Ultra, пише Сегодня.

Samsung вирішила не дотримуватися послідовності у позначеннях і назвати новий флагман Galaxy S20, а не Galaxy S11. Начебто Galaxy S20 є більш співзвучною назвою з урахуванням 2020 року.

Базова Samsung Galaxy S20 отримає екран діагоналлю 6,2 дюйма, а Galaxy S20 Ultra – діагоналлю 6,9 дюйма. У всіх моделях використовуватимуться дисплеї з частотою оновлення зображення 120 Гц. Раніше ентузіасти виявили у свіжій збірці оболонки One UI підтвердження того, що у користувачів буде можливість перемикатися між режимами 60 та 120 Гц.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий смартфон Xiaomi заряджатимуть за півгодини

Головною особливістю Galaxy S20 стане основна камера, яка повинна вивести якість мобільного зйомки на принципово новий рівень. Смартфони Galaxy S20 базуватимуться на однокристальних системах Qualcomm Snapdragon 865 і Exynos 990, в залежності від регіону.

Однак на презентації будуть показані й інші "інноваційні пристрої, які визначать наступне десятиліття розвитку мобільної індустрії". Також очікується анонс наступного гнучкого смартфона Galaxy Fold 2, який на відміну від оригінального Fold буде розкладачкою, як дебютував минулого місяця – Motorola Razr 2019, і теж повинен отримати 108 Мп камеру з п'ятикратним оптичним зумом. Якщо вірити чуткам, Galaxy Fold 2 буде пропонуватися за більш доступною ціною – нижче 1000 доларів.

У мережі з'явилися нові характеристики бюджетного iPhone SE 2. За чутками, презентація iPhone SE 2 має відбутися у березні 2020 року.

Зараз ви читаєте новину «Samsung повідомила дату презентації смартфонів Galaxy S20». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі