четвер, 23 листопада 2017 12:56

Показали, як виглядатиме Samsung Galaxy A5

Samsung Galaxy A5 оснастять Infinity-дисплеєм з мінімальними рамками по боках.

Особливість нового ґаджету підтвердили прес-рендери. Їх опублікував виробник аксесуарів для мобільних пристроїв Olixar, пише androidinsider.

Дисплей новинки не має характерних вигонів. На задній панелі розташували одинарну основну камеру. Сканер відбитків пальців розташований не збоку, а під нею. Збоку - спеціальна кнопка для виклику голосового помічника Bixby.

Автор: gagadget.com
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки гаджетів буде мати людина 2020 року

Galaxy A5 оснастять процесором Exynos 7885 або Snapdragon 660. Смартфон матиме 4 Гб оперативної пам'яті і 64 Гб вбудованої. Управлятиме новинкою ОС Android 7.1 Nougat.

Автор: gagadget.com
 

Реліз Galaxy A5 запланували на середину січня 2018 року. Ймовірно, його представлять на січневій виставці CES в Лас-Вегасі разом з іншими апаратами серії A і флагманами Galaxy S9.

Samsung на початку 2018 року представить флагмани сімейства Galaxy S9, які покликані розвинути концепцію з 2017 року. Дизайн задньої панелі Galaxy S9 зміниться в порівнянні з Galaxy S8.

Зараз ви читаєте новину «Показали, як виглядатиме Samsung Galaxy A5». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі