четвер, 21 вересня 2017 08:50

Почали випробування першого в Україні реактивного безпілотника

Почали випробування першого в Україні реактивного безпілотника
БАК обладнаний системою автоматичного керування польотами A-FCS. Фото: кадр з відео

Розпочалось комплексне наземне тестування безпілотного авіаційного комплекс (БАК) "Обрій", столичної компанії "Аеротехніка- МЛТ"

Про це повідомляє Національний промисловий портал

Комплекс призначений для налаштування та перевірки роботи зенітно-ракетних і зенітно-артилерійських комплексів, а також навчання і тренування бойових розрахунків — йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вдало випробували український безпілотник ударної дії "Сокіл"

БАК "Обрій" комплектується наземною станцією управління (НСУ), яка може бути як станціонарною, так і встановлена на шасі автомобіля з підвищеною прохідністю. Також до комплекту входять безпілотники "Блік-М".

БАК обладнаний системою автоматичного керування польотами A-FCS, яка дозволяє керувати безпілотником в різноманітних режимах. Зокрема, в режимі стабілізації (стабілізований політ за курсом, крену і тангажу), у повністю ручному та в автоматичному режимі.

Безпілотник обладнаний імітатором повітряних цілей, який створює електромагнітне випромінювання. Він дозволяє змінювати площу розсіювання від 0,1 кв.м до 100 метрів квадратних.

Зараз ви читаєте новину «Почали випробування першого в Україні реактивного безпілотника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі