вівторок, 29 березня 2016 09:17

Новинка Apple iPhone SE підірвала ринок Китаю

Новинка Apple iPhone SE підірвала ринок Китаю

На ринку Китаю Apple iPhone SE користується надзвичайним попитом.З дня старту офіційного замовлення на модель iPhone SE в Китаї подано понад 3,4 млн заявок. Про це повідомляє iphones.ru.

Незважаючи на любов до великих екранів з діагоналлю від 5,5 дюймів, китайці добре ставляться до компактного "iPhone 5s з начинкою флагмана".

Найпопулярніший колір – "золотий". На нього припадає 1,3 млн попередніх замовлень. Модель в кольорі "рожеве золото" не менш популярна. Таке забарвлення замовили 1,2 млн разів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Користувачі iOS 9.3 поскаржились на нову проблему

Цього разу компанія Apple, замість традиційного відкриття продажів в магазинах Apple Store, прийняла рішення відкрити офіційний онлайн передзамовлення на анонсовані новинки. Робиться це для того, щоб біля офіційних роздрібних магазинах не шикувалися величезні черги.

Про офіційні цифри, які фігурують в продажах анонсованого iPhone SE, стане відомо наступного тижня.

Сьогодні вночі починається офіційне передзамовлення на модель iPhone SE на сайті Apple. Версія смартфона на 16 ГБ обійдеться в $399. За модель з 64 ГБ Apple встановила цінник в $499. Про терміни поставки і появу смартфона в роздрібних магазинах поки нічого не відомо.

Нагадаємо, 21 беоезня Apple представила новий iPad.

Зараз ви читаєте новину «Новинка Apple iPhone SE підірвала ринок Китаю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі