середа, 18 вересня 2013 14:00

Найдовша жіноча борода і коза-скейтбордист - "Книга рекордів Гіннесса 2014 года" в фотографіях
18

Найшвидший біг на підборах. Юлія Плечер з Німеччини пробігла 100-метрівку на високих підборах за 14,5 секунд.
Найвищий стілець. Стілець висотою 30 метрів.
Найменша собака. Собака по кличці Міллі (Milly) зростом 9,65 см породи чихуахуа має звання найменшої з живих собак в плані росту.
Найбільша колекція пилососів. 33-річний англієць Джеймс Браун (James Brown) з Ноттінгема може похвалитися колекцією з 322 моделей. Він збирав свої екземпляри з 8 років, хоча сам він не дуже любить прибирати будинок.
На шпагаті на роликах. Limbo-skating захоплюються все більше дітей Індії. Завдання роллера - сісти на шпагат і в такому розпластаному вигляді проїхатись під вкрай низькими перешкодам. 7-річний Рохан Кокан став володарем рекорду Гіннесса 2014: він проїхав 10 метрів на роликових ковзанах нижче рівня в 25 см від землі. Рекорд був зафіксований на італійському телевізійному шоу Lo Show Dei Record.

"Книга рекордів Гіннесса" сьогодні видається більш ніж в 100 країнах світу, на більш ніж 23 мовах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найбагатодітніша мама у світі народила 69 дітей

Перша книга була надрукована в 1955 році і відразу злетіла на вершину британського списку бестселерів. Остання книга з цієї серії - "Книга рекордів Гіннесса 2014". Представляємо вашій увазі кілька рекордів зафіксованих у цьому році.

Зараз ви читаєте новину «Найдовша жіноча борода і коза-скейтбордист - "Книга рекордів Гіннесса 2014 года" в фотографіях ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі