понеділок, 22 лютого 2016 17:11

HP представила смартфон, який замінює три види пристроїв Windows

HP представила смартфон, який замінює три види пристроїв Windows

HP в рамках виставки Mobile World Congress в Барселоні анонсувала свій Windows-смартфон Elite x3. Він позиціонується як пристрій, що поєднує в собі смартфон, ноутбук або настільний комп'ютер. Про це повідомляє The Verge.

За характеристиками, як зазначає портал, Elite x3 значно потужніший, ніж преміальний смартфон Lumia 950 XL від Microsoft. Новинка отримала процесор Snapdragon 820, 4 гігабайти оперативної пам'яті і 64 гігабайти внутрішньої для зберігання файлів (з можливістю розширення до двох терабайт за допомогою microSD). Крім того, Elite x3 оснащений сканером відбитка пальця на задній панелі, батареєю ємністю 4150 міліампер-годин з підтримкою бездротової зарядки.

Особливістю смартфона стала функція, яка дозволяє підключити пристрій до дисплея, клавіатури та мишки, після чого воно може працювати як повноцінний настільний ПК. Для цього разом з Elite x3 продаватиметься спеціальна док-станція з необхідними роз'ємами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Acer і Lenovo презентували нові дешеві смартфони

Також додатково пропонується купити пристрій Mobile Extender, що представляє собою, по суті, дисплей, батарею і клавіатуру. Після підключення до Elite x3 воно перетворюється в повноцінний ноутбук Windows 10.

Очікується, що новинка стане доступна влітку цього року. Поки невідомо про вартість і країни продажу Elite x3.

Нагадаємо, Samsung представила Galaxy S7, S7 edge і панорамну камеру Gear 360.

Зараз ви читаєте новину «HP представила смартфон, який замінює три види пристроїв Windows». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі