понеділок, 27 серпня 2018 11:21

Android зникне: показали нову систему для мобільних

У Google активно розробляють нову систему, яка повністю витіснить Android через кілька років. Вона буде надійна і зручна, а її потенціалу вистачить як мінімум на 10-15 років.

Видання Bloomberg з посиланням на свої джерела всередині Google змогло отримати інформацію і перші зображення інтерфейсу нової мобільної операційної системи. Наступник Android називається Fuchsia OS. До моменту релізу назву можуть змінити для більш приємного сприйняття, пише "Сегодня".

Автор: thenextweb.com
  Наступник Android називається Fuchsia OS
Наступник Android називається Fuchsia OS

На пробних ескізах оболонки Fuchsia OS видно інтерфейс, який буде багатовіконним, з багатьма шарами і напівпрозорими накладеннями. Можливо, інтерфейс нової мобільної ОС буде працювати, як на iOS з її технологією розпізнавання сили натискання на екран 3D Touch.

Спочатку проект був експериментальним, проте керівництво Google побачило перспективу в новій ідеї і тепер робить великі ставки на Fuchsia OS.

Автор: Bloomberg
  На пробних ескізах оболонки Fuchsia OS видно інтерфейс, який буде багатовіконним
На пробних ескізах оболонки Fuchsia OS видно інтерфейс, який буде багатовіконним

Потенціал Android вичерпався ще 2 роки тому. Всі наступні оновлення - лише спроби утримати її на плаву, закриваючи множинні проломи у безпеці, безуспішно намагаючись зупинити витік пам'яті й розряд акумулятора.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: App Store заблокував російську програму, популярну в Криму

За даними джерела, перші версії нової ОС з'являться у вільному доступі вже 2021-2022 року. А перші смартфони з Fuchsia OS з'являться 2023 року.

Браузер Google змінить вигляд. Google готується до оновлення дизайну браузера Chrome на початку наступного місяця.

Зараз ви читаєте новину «Android зникне: показали нову систему для мобільних». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі