середа, 22 серпня 2018 15:51

Анонсували оновлення Google Chrome

Анонсували оновлення Google Chrome
Браузер Google змінить вигляд. Фото: Google

Браузер Google змінить вигляд.

Google готується до оновлення дизайну браузера Chrome на початку наступного місяця, передає The Verge.

"Зовнішній вигляд браузера зміниться на всіх платформах і станеться в рамках оновлення Chrome 69", - кажуть в компанії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Google відстежує місце розташування користувачів без їхньої згоди

Крім того, новий дизайн Chrome для комп'ютерів і ноутбуків стане округленим і отримає більше білих тонів. Істотно зміниться і мобільна версія браузера для iOS. У мобільних пристроях Apple Google перемістить елементи управління в нижню частину екрану, що має спростити його використання однією рукою або управління на надто великих дисплеях.

Завдяки оновленню Chrome 69 для Windows 10, браузер зможе відправляти повідомлення в центр повідомлень операційної системи, додасть можливість жестового керування на тачпади і поліпшить функції автозаповнення форм.

Корпорація Google працює над створенням фітнес-асистента, який отримає назву Google Coach. Помічник працюватиме на пристроях під управлінням системи Wear OS. Окрім того, сервіс самостійно підбиратиме типи тренувань, які підходять конкретному користувачеві, слідкуватиме за їх виконанням та даватиме рекомендації для складання персональної дієти.

Зараз ви читаєте новину «Анонсували оновлення Google Chrome». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі