пʼятниця, 13 січня 2017 15:47

Які телефони найбільше купували на OLX

Аналітики OLX склали рейтинг нових і вживаних телефонів, які найбільше купували на дошці оголошень. "Очікуваним лідером для користувачів став бренд Apple. На другому місці - недорогі китайські бренди. "Яблучні" телефони удвічі обійшли срібного призера Samsung. На рахунку цього виробника 12 відсотків угод за рік", - кажуть фахівці OLX.

Уперше в п'ятірку увійшов китайський техногігант Lenovo. У першій десятці також опинилися HTC, LG і Sony, Huawei та Fly. "У десятку також потрапив один із новачків ринку мобільних телефонів – китайський Meizu. У нього по 5 відсотків від закритих угод за рік", - повідомляють аналітики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 найцікавіших смартфонів із виставки CES-2017

Серед уживаних телефонів також найбільше купували Apple. "Число покупок різних моделей "яблучного" смартфона становить 29 відсотків від усіх угод за рік. Це майже удвічі більше, ніж в Samsung. На третьому місці опинилася Nokia. У бренду трохи більше 12 відсотків від укладених на OLX угод з уживаними телефонами", - кажуть спеціалісти OLX.

У десятку ввійшли Lenovo, HTC,LG, Fly, Sony та Meizu. "У топ-20 вдалося потрапити "ветерану" мобільного сфери – бренду Siemens. Останній телефон під цією маркою випустили в листопаді 2005 року. У багатьох українців він викликає почуття ностальгії. На зорі ери стільникових телефонів саме цей німецький бренд був перший у значної частини користувачів", - коментують спеціалісти.

 
Зараз ви читаєте новину «Які телефони найбільше купували на OLX». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі