вівторок, 13 жовтня 2020 11:36

Жінка повернула вкрадені артефакти назад до музею через прокляття

Жінка повернула вкрадені артефакти назад до музею через прокляття
Близько 100 відвідувачів повернули невеликі артефакти, які вони вкрали під час візиту до Помпеїв.Фото:CNN

Канадська туристка повернула 5 артефактів, які вона вкрала з Помпеїв 2005 року, сказавши, що через це її переслідувало нещастя. Про це повідомляє CNN.
Ніколь надіслала 2 шматки білої мозаїки, 2 шматки вази з амфорою та камінь із керамічної стіни до археологічного парку Помпеїв. Разом із артефактами вона надіслала лист із поясненням свого рішення.
"Я хотіла мати частинку історії, яку не можна було купити", - написала жінка. А також додала, що на той момент вона була "молода і дурна".
Після повернення до Канади, за словами Ніколь, вона перенесла 2 випадки раку молочної залози, а її сім'я зазнала фінансових проблем.

"Здається, що ми ніколи не зможемо досягти успіху в житті", - написала вона, звинувачуючи артефакти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Amazon показала нові електровантажівки для доставки товарів

"Я взяла такий фрагмент історії, що насичений великою кількістю негативної енергії. Люди гинули таким жахливим способом, а я взяла плитки, пов'язані з таким руйнуванням", - написала жінка.

Везувій вибухнув у 79 р. до н. е., обсипавши Помпеї гарячою породою, вулканічним попелом і шкідливим газом, таким чином поховавши своїх жителів.

За ці роки близько 100 відвідувачів повернули невеликі артефакти, такі як мозаїчні плитки та шматки штукатурки, які вони вкрали під час візиту до Помпеїв, каже представник парку. Всі вони стверджуть, що вкрадені артефакти приносять нещастя. В музеї вирішили зробити виставку з такими листами.

Зараз ви читаєте новину «Жінка повернула вкрадені артефакти назад до музею через прокляття». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі