середа, 13 травня 2009 08:15

Учені встановили, що допомагає жінці отримувати задоволення від сексу

Учені встановили, що допомагає жінці отримувати задоволення від сексу
Отримувати задоволення від сексу жінкам допомагає не краса, а особливості сприйняття, стверджують автори нового дослідження. За їхніми даними, жінки, які наділені "емоційною чутливістю" (здатні краще виражати власні відчуття і відчувати партнера), відчувають удвічі більше оргазмів, аніж стримані леді.

"Це дослідження показує, що емоційна чутливість є перевагою в багатьох життєвих сферах, зокрема в ліжку", - відзначає Тім Спектор з Королівського коледжу в Лондоні.

Професор Спектор опитав більше 2 тис. жінок у віці від 18 до 83 років. Він попросив їх оцінити свою здатність досягати оргазму по семибальній шкалі: від "ніколи" до "завжди". Потім учасниці пройшли тест, покликаний визначити рівень їхньої емоційної сприйнятливості.

В результаті з"ясувалося, що ті, хто більш охоче віддається почуттям, отримують більше задоволення від сексу, повідомляють автори дослідження у виданні Journal of Sexual Medicine.

Учені сподіваються, що їхня робота допоможе жінкам, які не отримують достатнього задоволення від сексу (таких, за даними опитування, 40%), вирішити свої проблеми. Поліпшити свою емоційну сприйнятливість непросто, але позбавитися від зайвої скутості в ліжку цілком можливо, упевнені експерти, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Учені встановили, що допомагає жінці отримувати задоволення від сексу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі