четвер, 10 січня 2013 16:33

У Черкасах відкрили "Некафе" без офіціантів

У Черкасах відкрили "Некафе" без офіціантів
Фото: gazeta.ua

У Черкасах на бульварі Шевченка, майже в центрі міста, відкрили "Некафе". В ньому немає офіціантів. Відвідувачі обслуговують самі себе. За чаювання, печиво й цукерки платити не треба. Є книги, інтернет, зручні столики, крісла і дивани. Потрібно оплатити лише час перебування в "Некафе". Хвилина тут коштує 33 коп. До закладу дозволяється приходити зі своїми харчами. Але забороняється вживання спиртних напоїв і куріння.

"У майбутньому ми плануємо проведення тематичних вечорів. Запрошуватимемо різних фахівців на майстер-класи, проводитимемо художні виставки. Для цього вже ведемо переговори з молодими і поки що невідомими художниками. Запрошуватимемо студентів музичного училища. Хочемо, аби про них дізналися", – розказала Gazeta.ua директор 41-річна Олена Ятченя.

За її словами, відвідувачами закладу є в основному молоді люди та студенти.

"У нас можна пограти в настільні ігри, порозгадувати головоломки. Є ноутбуки з інтернетом. При вході ми видаємо візитку і записуємо час входу. Відвідувач розраховується після перебування у закладі. Ідею мені підказав мій помічник Василь, син моєї подруги", - додала Олена Ятченя.

Зараз ви читаєте новину «У Черкасах відкрили "Некафе" без офіціантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі