понеділок, 26 вересня 2011 09:37

Служба безпеки шукала зброю у волоссі американки

Служба безпеки шукала зброю у волоссі американки

Американка Айсіс Брантлі, яка днями збиралась летіти до Далласа, ображена на співробітників служби транспортної безпеки аеропорту Хартсфілд-Джексон за те, що вони влаштували обшук в її волоссі.

53-річна Айсіс носить на голові ефектну афро-зачіску, а сама працює перукарем-стилістом. Враховуючи те, що вона не обрізала волосся з тих пір як їй виповнилося 12, воно виросло настільки, що стало виглядати підозріло.

"Я почула голос у себе за спиною, мені кричали: "Гей ви, мем, зупиніться! Стривайте, леді з пишним волоссям!" Я зупинилась, і тоді до мене підійшли люди в уніформі й почали порпатися в моїй голові", - згадує Брантлі. За її словами, агенти служби безпеки хотіли впевнитися в тому, що в її волоссі не захована зброя.

Адміністрація аеропорту через служби новин повідомила, що в деяких випадках "може проводитись додатковий огляд одягу, головних уборів або волосся, де можуть бути заховані заборонені предмети". Також було повідомлено, що міс Брантлі покинула контрольно-пропускний пункт до завершення процесу огляду. Їй запропонували індивідуальний огляд, але вона відмовилась.

Однак сама потерпіла запевняє, що раніше з нею такого ніколи не було. Агент служби безпеки приніс їй свої вибачення.

Зараз ви читаєте новину «Служба безпеки шукала зброю у волоссі американки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі