понеділок, 03 березня 2014 12:38

Окупація Криму, кінь в будинку й інші цікаві події минулого тижня у фотографіях
20

Наліпка на склі автобуса у центрі Києва з повідомленням про розшук Януковича. Минулого тижня він з’явився на прес-конференції у російському Ростові-на-Дону. Київ, Майдан Незалежності, 24 лютого 2014.
Фото: Фото Reuters
Російські війська заблокувати військові частини України у Криму, начебто для захисту росіян на півострові. На фото - табір росіян поблизу селища Перевального, де розташована найбільша українська база берегової оборони. Крим, 3 березня 2014.
На вимогу російських військових роззброїтися та перейти на бік нового уряду Кримської АР, українські морпехи, прикордонники та бійці берегової оборони відповіли "ні". В Україні оголошено часткову мобілізацію. На фото - російський патруль перед воротами української військової частини. Крим, селище Перевальне, 3 березня 2014.
Проти вторгнення росіян на територію України виступили не тільки громадяни Західної Європи та Америки, але й жителі Росії. На фото - поліція арештовує протестувальників у Санкт-Петербурзі. Росія,  2 березня 2014.
Путін годує "нового руського" Депард’є. Кукла з фестивалю у Ніцці. Франція, лютий 2014.
Зараз ви читаєте новину «Окупація Криму, кінь в будинку й інші цікаві події минулого тижня у фотографіях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі