четвер, 12 липня 2012 15:30

Німкеня стягла штраф з матері, яка кепкувала з її фото у соцмережі

Німкеня стягла штраф з матері, яка кепкувала з її фото у соцмережі
Мати насміхалася з пухкої фігури дочки. Фото: wordpress.com

Жителька землі Баден-Вюртемберг, що виклала в Facebook фотографію своєї дочки у купальнику і залишила під знімком уїдливі коментарі на її адресу, оштрафована німецьким судом на 600 євро, повідомляє в четвер The Local.

Як уточнюється у повідомленні, обвинувачена розмістила на своїй сторінці в Facebook фотографію своєї 24-річної дочки в купальнику. При цьому вона написала до неї кілька коментарів, в яких грубо висміювала дочку у зв'язку з її зайвою вагою. Та у відповідь подала на матір до суду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталя Водянова образила товстих дівчат

У позові заявниця вимагала зобов'язати відповідача видалити фотографію, викладену, за її словами, з порушенням авторських прав, а також стягнути компенсацію за образливі коментарі до знімка.

У свою чергу відповідачка стверджувала в суді, що просто хотіла показати фотографію дочки друзям. Проте, суд зобов'язав жінку видалити знімок і виплатити дочці 600 євро як компенсацію збитку.

Зараз ви читаєте новину «Німкеня стягла штраф з матері, яка кепкувала з її фото у соцмережі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі