пʼятниця, 24 серпня 2018 02:24

Кольорові і напівпрозорі: фотограф показав найдрібніших мешканців моря
19

Личинка тихоокеанской креветки-чистильщика
Фото: ryo-minemizu.com
Глубоководный краб
Рыба дендрохира
Риба-тринога
Pleurobranchaea

Японський фотограф Рю Мінеміцу 20 років фотографує ледь помітних мешканців океану. Знімки прихованого підводного життя об'єднав у проект " Коштовності в нічному морі"

Під час пірнання Рю і його команда встановлюють джерела світла в потрібних місцях. Яскраві вогні приваблюють морських жителів, яких тоді можна легко сфотографувати, пише cameralabs.org.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дикі, молоді і голі: дивовижні фото жінок на глибині

"Мене вражають відкриття, з якими зіштовхуюся кожен раз, коли пірнаю. Я дивуюся тому, як ці істоти здатні адаптуватися до важких умов. Вони виглядають дуже крихкими, але здатні розвивати дивовижні засоби захисту від хижаків", - говорить Мінеміцу.

Нещодавно завершився міжнародний конкурс Underwater Photography Of The Year (UPY). Експерти вже оголосили переможців. У конкурсі на краще підводне фото 2018 року участь взяли фотографи з 63 країн. Переможців в 11 категоріях обирали з-поміж 5000 світлин, на яких людям вдалося закарбувати велич й унікальність підводного світу.

Зараз ви читаєте новину «Кольорові і напівпрозорі: фотограф показав найдрібніших мешканців моря». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі