четвер, 05 вересня 2013 17:37

Канадець збудував "сферичний готель", підвішений у повітрі
11

Канадець збудувава перший у світі сферичний готель на дереві - Free Spirit Spheres. Тут гості можуть відпочивати на висоті 4 метрів над землею. Готель облаштований на західному узбережжі острова Ванкувер, у провінції Квебек.

Творець таких незвичайних "будиночків на дереві" - Том Чудлей - протягом життя планував збудувати таке незвичайне помешкання, яке б повністю складалося з дерева та скловолокна. Кожна сфера м'яко гойдається, коли всередині хтось рухається. Зараз на створення такого будиночку витрачається близько 100 тисяч фунтів. Том збудував уже три сферичні кімнати - назвав жіночими іменами Ів, Ерін та Мелоді.

Одна ніч у номері "Ів" коштує 90 фунтів - у ціну входять полотенця, постільна білизна, гарячий душ і навіть сауна, Том також гарантує повну безпеку такого "дикого нічлігу".

"Спершу я збудував Ів. Мої рідні думали, що це забавки, але коли побачили, скільки людей мріють заночувати у нашому сферичному будиночку, я вирішив продовжувати", - розповідає Том.

Зараз ви читаєте новину «Канадець збудував "сферичний готель", підвішений у повітрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі