середа, 26 вересня 2012 10:00

Йог-грабіжник втік з в'язниці через віконце для їжі

Йог-грабіжник втік з в'язниці через віконце для їжі
Фото: vsekommentarii.com

Правоохоронці затримали підозрюваного у пограбуванні майстра з йоги, який втік з камери у відділенні поліції в місті Тегу в Південній Кореї через віконце для роздачі їжі.

Щоб опинитися на волі, 50-річному Чой Габ-боку зі зростом 1,65 метра і вагою 52 кілограми довелося протиснутися в отвір 15 на 45 сантиметрів, повідомляє The Korea Times.

Заарештований втік 17 вересня, скориставшись тим, що всі три офіцери, які знаходилися на чергуванні, в цей час спали.

Правоохоронним органам знадобилося шість днів, щоб знову затримати гнучкого грабіжника. За словами співробітників поліції, Чой був спійманий на даху житлового будинку в місті Мільян, на південь від Тегу, де він ховався в картонному ящику. Вранці в день втечі Чой вкрав кредитну карту і викрав автомобіль. На наступний день підозрюваний у крадіжках пробрався в приватний будинок, проте був змушений втекти, коли його виявили мешканці. За словами арештанта, цією втечею він хотів довести свою невинність.

"Я ніколи не заподіював шкоди чужим речам і не крав, але поліція і жертви надають брехливі звинувачення. Ось тому я і втік, "- заявив Чой репортерам.

Як повідомили в південнокорейської поліції, на цей раз для Чой підберуть камеру, де висота віконця для видачі їжі не буде перевищувати 11 сантиметрів.

Зараз ви читаєте новину «Йог-грабіжник втік з в'язниці через віконце для їжі ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі