неділя, 21 травня 2006 14:05

Найчастіше в світі сексом займаються жителі Угорщини

 

Компанія Durex провела маштабне інтернет дослідження, щоб дізнатися скільки разів в середньому люди займаються сексом на рік. У опитуванні взяли участь 150 тис. чоловік з 34 країн світу.
Результати показали, що в середньому люди кохаються 127 раз на рік. При цьому майже три чверті опитаних задоволені своїм сексуальним життям.

Найбільш активними виявилися жителі Східної Європи. Перші три місця по кількості статевих актів в рік зайняли відповідно угорці (152), болгари (151) і росіяни (150).

При цьому жителі Росії менше за інших задоволені своїм сексуальним життям (59% опитаних). А очолюють цей список Таїланд (92%), В"єтнам (90%) і Китай (83%).

Також виявилося, що 7% відсотків людей у віці від 16 до 20 років займалися одностатевим сексом. Цікаво, що з віком цей показник збільшується і досягає 11% серед людей старше 45 років.

Найбільш щасливі в своєму сексуальному житті люди у віці від 21 до 34 років. При цьому жінки - трохи більше, чим чоловіки. В цілому задоволення виразили 73% опитаних. Проте, більше чверті учасників хоча би раз імітувала оргазм (48% жінок і 12% чоловіків).

Майже половина опитаних не менше одного разу в житті мала сексуальні зв"язки без продовження відносин. Найулюбленішою позицією в світі був визнаний варіант з партнером зверху.

Розвивається також такий феномен, як віртуальний секс. Серед учасників дослідження сексом по телефону або електронній пошті займалися 28%. Проте нові технології поки не замінюють людям презервативи, красиву нижню білизну та інтимні іграшки.

Кожен десятий сексуально активний дорослий займався сексом з партнером свого найкращого друга. А ось секс з начальником був тільки у 3% опитаних.

Найсексуальнішим чоловіком учасники дослідження визнали британського футболіста Девіда Бекхема, а жінкою - американську співачку Дженніфер Лопес, повідомляє Gaycity.

Зараз ви читаєте новину «Найчастіше в світі сексом займаються жителі Угорщини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі