вівторок, 05 січня 2021 20:47

Бережіть нерви: астрологічний прогноз на 5-10 січня

  Не варто вступати в конфронтацію в найближчі 5 днів
Не варто вступати в конфронтацію в найближчі 5 днів

Думати про себе і берегти нерви радить астрологиня Рената Раєвська. Вона дала прогноз на п'ять днів - з 5 по 10 січня.

"Перша половина періоду соматична. Я рекомендую думати про себе, берегти нерви і не вступати в конфронтацію. Інакше - можна виростити всі болячки на собі. Хвороба шлунка (там селяться образи), або горла - коли ви отримуєте образи від близьких. Але, це тільки 5% айсберга.

Період жовчний. Може хотітися злитися і злити інших. Не старайтеся. Зараз Ліліт (наша темна сторона) зіштовхує всіх лобами через наші слабкі сторони.

Венера з Марсом створює коктейль романтики, еротизму і сексу. Ідіть на побачення, створюйте спільні затишні вечори. Якщо хочете підкорити чоловіка або жінку мрії - готуйте сюрприз. Збовтуємо, але не розмішуємо.

З вихідних Марс (планета енергії) обдарує ідеями, амбіціями, бажанням перемагати. До речі, з вихідних вже можна будувати переможні плани.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бажані й небажані кольори прийдешнього року: поради астрологині

І, найважливіше - перша половина січня продуктивніша за другу, бо скоро Меркурій розгортається в ретро рух ", - попереджає Рената Раєвська.

Наступний 2021 рік кардинально відрізняється від 2020. Це стосується загального фону, тенденцій, фінансів, політичної арени. Ми перетинаємо поріг невідомості і неможливості вплинути на ситуацію, - каже астролог Рената Раєвська.

19 грудня, практично на початку дня, Сатурн перейшов в знак Водолія. Отже, ми зробили крок в еру Водолія. Водолій відповідає за електроенергетику, високі технології, авіа-космічну галузь, комп'ютерні технології і найцікавіше - високоточне приладобудування. Ми зможемо покластися на роботів, а господині забудуть про рутину.

Зараз ви читаєте новину «Бережіть нерви: астрологічний прогноз на 5-10 січня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі