понеділок, 12 грудня 2011 17:55

Білий голуб, що живе в фойє станції метро, любить арахісові горіхи

У фойє столичної станції  метро Золоті Ворота живе білий голуб. Він не боїться людей. Найбільше любить арахісові горіхи.

- Це дівчинка. Вона завжди чиста та охайна. А з'явилась раніше, ніж я тут працюю, - каже 46-річна Тамара, продавщиця кімнатних капців. - Людей зовсім не боїться, плутається постійно під ногами.

Ім'я пташці не дали. Працівники на станції звертаються до неї - красуня. Годують голуба білим хлібом, соняшниковим насінням, сиром та арахісовими горішками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 100 кілометрів пролітає поштовий голуб за годину

- Їсть все, що дають, не балувана. Ночує вона або на рекламі, яка на будці контролера, або на кондиціонері, що стоїть над касами. Удень вилітає на вулицю, потім знову повертається в метро, - розповідає Тамара.

На станції кажуть, що жодного разу пташка не намагалась спуститись вниз до поїздів метро.

- Напевно, вона щось відчуває. Тільки тут зверху гуляє, - каже Валентина Мостова з метрополітену. - Раз чоловік йшов, сказав, що це породиста пташка. Дуже дорога. А мені більше кольорові подобаються.

Зараз ви читаєте новину «Білий голуб, що живе в фойє станції метро, любить арахісові горіхи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі