![](https://static.gazeta.ua/img/cache/gallery/507/507268_1_w_570_lq.jpg?v=0)
![](https://static.gazeta.ua/img/cache/gallery/507/507268_2_a_135_100_lq.jpg?v=0)
![](https://static.gazeta.ua/img/cache/gallery/507/507268_3_a_135_100_lq.jpg?v=0)
![](https://static.gazeta.ua/img/cache/gallery/507/507268_4_a_135_100_lq.jpg?v=0)
![](https://static.gazeta.ua/img/cache/gallery/507/507268_5_a_135_100_lq.jpg?v=0)
Австрієць Андреас Гугумук вже давно захопився вирощуванням равликів Helix Aspersa, оскільки дуже любив їх їсти. Через свою таку сильну любов до страв із равликів, Андреас і придумав власний бізнес.
Наразі він має найбільшу у світі ферму з вирощування цих тварин у Відні. Він експортує равликів, їх ікру та паштет із равликів в усі країни світу. Приготовлені равлики Андреас робить за традиційними кулінарними техніками і велику їх кількість збуває у місцеві ресторани високого класу.
×
Коментарі
2