середа, 18 вересня 2024 15:38

All-inclusive в іспанських готелях: для туристів вводять правило "шести напоїв"

All-inclusive в іспанських готелях: для туристів вводять правило "шести напоїв"
All-inclusive в іспанських готелях: для туристів вводять нові правила Фото: pinterest

В іспанських готелях введуть ліміт на кількість напоїв для своїх гостей.

Іспанці скаржаться на п'яних туристів, які вештаються нічними вулицями і заважають їм спати.

У Барселоні місцеві жителі влаштували туристам холодний душ.

Усе це змусило місцеву владу діяти. Наприклад, у вже згаданій Барселоні та на Канарських островах вирішили ввести обмеження на короткострокову оренду житла туристами. Тим часом, багато іспанських готелів категорії "все включено" почали вводити так зване "правило шести напоїв" для боротьби з пияцтвом, пише Daily Express.

"Хоча пияцтво може бути звичайною практикою в багатьох країнах, люди в Іспанії люблять не поспішати з випивкою", – пояснив генеральний директор CW Real Estate Ibiza Крістіан Вольф.

Наслідки надмірного вживання алкоголю змушують багатьох місцевих жителів в Іспанії почуватися ніяково. Ба більше, це ще й напружує служби екстреної допомоги, оскільки їм доводиться мати справу з п'яними людьми.

"Туристи часто приїжджають до Іспанії, готові до вечірок, але вони не розуміють, що пияцтво тут не так прийнято. Важливо отримувати задоволення, але надмірне вживання алкоголю може призвести до громадських заворушень, псування майна і напружених стосунків із місцевими жителями", - додає він.

Саме тому багато готелів all-inclusive тепер обмежують гостей лише шістьма алкогольними напоями на день. Захід спрямований на те, щоб не дати відпочивальникам починати пити рано і продовжувати до пізнього вечора.

"Час покаже, чи буде це правило ефективним, і чи будуть більше закладів застосовувати його або воно просто видихнеться", - прокоментував Вольф.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як сповна насолодитись відпочинком у форматі "All-inclusive" і не отруїтись: п'ять порад

Він також пояснив, що місцеві жителі насправді хочуть, щоб туристи розважалися, проте існує тонка межа, що передбачає повагу до місцевих жителів та їхнього майна.

Також Вольф додає, що іспанський підхід до вечірки часто має на увазі насолоду кількома напоями протягом багатьох годин, супроводжуване тапас і невеликими стравами.

"Таким чином, вони п'ють не просто для того, щоб напитися, а й щоб приємно провести час із друзями і сім'єю та продовжити собі життя на всю ніч", - каже він.

Узбережжя Іспанії приваблює мандрівників з усього світу сонячними пляжами, смачною їжею та різноманітним активним відпочинком.

Але важливо знати і заборони, які діють на пляжах. Інакше можна отримати чималий штраф.

Зараз ви читаєте новину «All-inclusive в іспанських готелях: для туристів вводять правило "шести напоїв"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі