субота, 17 лютого 2024 23:10

Які риси характеру можна легко визначити за формою носа

Форма носа людини може багато розповісти про її особистість.

Це з'ясували дослідники з Університету Бен-Гуріона в Ізраїлі, пише dailymail.

Подивіться уважно в дзеркало та на малюнок нижче. Якої форми ваш ніс? Цей тест розкриває деталі вашого характеру та темпераменту.

Автор: Фото: tips-and-tricks
  Тест - який ніс, такий і характер
Тест - який ніс, такий і характер

Ніс 1: широкий та довгий з направленим вниз кінчиком

Це творча людина. Оптиміст, має відкритий погляд на життя. Люди з таким носом дуже комунікабельні та часто мають навколо себе безліч цікавих друзів.

Ніс 2: вузький, довгий, прямий

Люди з грецьким носом доволі стримані. Вони важко демонструють свої емоції і не люблять бути в центрі уваги. Вони лояльні, мають прагматичний погляд на життя, на них завжди можна покластися.

Ніс 3: має невелику шишку на переніссі

Люди з гачкуватим носом дуже амбітні та цілеспрямовані. У них часто є тверді переконання та принципи. Вони будуть люто їх захищати.

Ніс 4: орлиний

Люди з таким носом рішучі та добре організовані. Вони піклуються про свою кар'єру, і професійний успіх часто стоїть у списку пріоритетів. Ці люди розумні та не кидають справу, поки не отримають бажаного як у професійному плані, так і в особистому житті.

Ніс 5: кирпатий

Це життєрадісні, повні ентузіазму, імпульсивні люди. Вони часто користуються популярністю, оскільки їхня пишна особистість привертає багато шанувальників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про які хвороби розкажуть "дивні" запахи з рота

Ніс 6: прямий

Люди з такою формою носа мають сильну особистість і впевненість у собі. Вони впевнені у власних силах. Через це їх нелегко похитнути.

Ніс 7: римський

Ці люди дуже чутливі і мають сильно розвинене емоційне життя. Вони чуйні та завжди поруч з іншими. Іноді вони схильні забувати про себе.

Ніс 8: вигнутий

Люди з таким носом стабільні, надійні, вміють слухати співрозмовника. Вони дуже прагматичні, однак на них завжди можна покластися.

У жінок знайшли зв'язок між їхньою ходою та чуттєвістю в ліжку. Бельгійські дослідники проаналізували відеозапис з жінками різного віку, які ходять туди-сюди.

Хода свідчить про тонус м'язів, їх млявості і скутості, або, навпаки, енергійності. Саме це в кінцевому рахунку позначається на здатності жінки отримати оргазм.

Зараз ви читаєте новину «Які риси характеру можна легко визначити за формою носа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі