середа, 17 вересня 2008 08:46

Як візуально приховати свій вік

Для жінок питання про її вік деколи сприймається, як образа, тому отримати пряму відповідь від них неможливо. На думку психологів, причина тут в тому, що в більшості випадків спостерігається явна невідповідність психологічного жіночого віку з паспортними даними. Проте, не слід відхрещуватися від своїх років, краще усвідомити їх і прийняти.

Адже наше життя є книгою, в якій постійно, з кожною сторінкою змінюється сюжет. Краще кожен ранок приміряйте на себе свій вік, нібиби приміряючи нову сукню.

Часто буває дуже складно визначити вік жінки з першого погляду.

Якщо ж на ній надітий безформний одяг, її макіяж не відрізняється акуратністю, або ж вона провела безсонну ніч, то ці чинники напевно накинуть їй декілька зайвих років.

Проте, еліксиру молодості так і не придумали, тому слід постаратися самостійно виглядати прекрасно, незалежно від кількості прожитих років.

Досягненню цієї мети сприяє щоденний і ретельний догляд за собою, важливо частіше заглядати у власну косметичку, щоб провести в ній ревізію, позбуваючись засобів з минулим терміном використання, а також для заміни кремів, співвідносивши їх з віком і типом шкіри.

Накладення макіяжа теж важлива річ, кожного разу слід реалізовувати ті завдання, які ми переслідуємо. Жінці важливо витримувати гармонію зі своїм віком, а це означає додати виразності деяким рисам обличчя і приховати зморшки, що з"явилися.

Важливе значення має і імідж, а це означає, що підбирати одяг потрібно відповідно до актуальних тенденцій, власного смаку і особливостей фігури.

Не варто дотримуватися того стилю, який ви колись вважали ідеальними, адже мода, як і рік, не стоїть на місці.

Забезпечте собі в обов"язковому порядку не менше семи годин спокійного сну, оскільки хронічне недосипання негативно впливає на обмін речовин і вироблення гормонів.

Навчіться приймати себе такою, якою ви є, дзеркало вам потрібне не для того, щоб займатися пошуком недоліків, а для того, щоб дозволити вам реально уявити свій образ. Дивіться на себе об"єктивно, без критики. Більше уваги приділяйте власним достоїнствам, ніж недолікам.

Не прагніть максимально схуднути, але прагніть підтримувати фігуру за допомогою фізичних занять, адже худі жінки з кожним роком починають виглядати гірше.

Вчіться хвалити себе, а кожним новим досягненням постарайтеся поділитися хоч би з однією людиною.

Якщо ви постійно відмовляєте собі в бажаннях, виправдовуючи це нестачею часу або фінансів, то уявіть, що все це у вас є, прагнучи до цього, ви зможете здійснити бажане, повідомляє Не Болей.

Зараз ви читаєте новину «Як візуально приховати свій вік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі