четвер, 26 липня 2012 16:54

11-річний хлопчик долетів до Риму без грошей, квитка і документів

11-річний хлопчик долетів до Риму без грошей, квитка і документів
Лайам зрадів, що потрапити на літак - так просто. Фото: dailymail.co.uk

Британська влада отримали наочний доказ неспроможності систем захисту своїх аеропортів. Його їм випадково продемонстрував 11-річний Лайам Коркоран, якого батьки і вчителі охарактеризували як "складного підлітка, що має труднощі у взаєминах з іншими дітьми".

Лайам втік від своєї мами, з якою повинен був відправитися в Уівеншоу, після чого хлопчик доїхав до аеропорту в Манчестері і проник на борт літака, що летів в Рим. У Лайама жодного разу не запитали паспорт або квиток, яких у нього, зрозуміло, не було.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Журналіст безперешкодно гуляв Москвою з автоматом у руках

"Я просто хотів у туалет і йшов туди, куди всі йшли", - пояснив підліток. Лайам відвідав вбиральню на борту літака і почав панікувати тільки тоді, коли зрозумів, що літак з ним на борту злетів. Дитина жодного разу до цього не була в літаку.

Після приземлення в Римі місцева поліція посадила його в літак, що слідував зворотним рейсом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З американської в"язниці безперешкодно пішов підозрюваний у вбивстві

"Потрапити в літак було простіше, ніж зробити домашку", - заявив Лайам.

"Я просто повірити в це не можу, - заявила місіс Коркоран, мати Лайама. - Як йому вдалося зайти так далеко при тому, що ніхто йому і слова не сказав? Я думаю над тим, що точно так само на борт міг потрапити і терорист! Це ж просто немислимо."

Зараз ви читаєте новину «11-річний хлопчик долетів до Риму без грошей, квитка і документів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі