понеділок, 29 жовтня 2007 19:02

З американської в"язниці безперешкодно пішов підозрюваний у вбивстві

З в"язниці в американському штаті Техас безперешкодно пішов підозрюваний у вбивстві, йдеться в повідомленні департаменту шерифа Сан Антоніо.

27-річний Девід Сауседа на виході з в"язниці назвав ім"я, адресу, номер соціального страхування, дату народження і номер в тюремній системі свого сусіда по камері - Майкла Гарсіа, який підозрювався в угоні автомашини і за яке внесли заставу. Коли офіцери прийшли забрати Гарсіа, щоб супроводжувати його на свободу, і назвали його ім"я, вперед вийшов Сауседа. Фальсифікація була виявлена лише через шість годинників, затримати Сауседу поки не вдалося.

Шериф округу Бексар Роланд Тафолла заявив, що Сауседа і Гарсіа є членами мексиканського мафіозного угрупування. Сауседе і його братові Джессу Сауседе в листопаді 2006 року були пред"явлені звинувачення у вбивстві людини з Сан Антоніо, а також в пограбуванні 59-річної жінки.

Тафолла також заявив, що процедура виходу з в"язниці буде переглянута. "Ми допустили помилку", - сказав Тафолла, коментуючи те, як подібна втеча стала можливою, повідомляє РІА "Новини".

Зараз ви читаєте новину «З американської в"язниці безперешкодно пішов підозрюваний у вбивстві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі