четвер, 05 березня 2020 07:05

Тіло Анастасії Ловікової знайшли у криниці

У Ружині на Житомирщині арештували без права на заставу 22-річного Олександра Савіна. Його підозрюють у вбивстві колишньої дівчини 18-річної Анастасії Ловікової.

Анастасія з батьками жила в Києві, працювала у продуктовому магазині. У селище навідувалася на вихідні. Зникла дорогою додому 14 лютого. Близько 21.00 телефоном матері сказала, що підходить до будинку. Пізніше припинила відповідати на дзвінки. За два дні її тіло знайшли в криниці у власному дворі.

— Ні ввечері, ні наступного дня не могли додзвонитися. Їздили до хати, там усе було закрите. В неділю приїхала невістка. Побачила, що замка на криниці нема. Подивилася, а там курточка Насті. Збіглися сусіди. Почали діставати дитину, — каже баба вбитої 60-річна Ольга Антонівна. — Онука коло мене росла, поки батьки по заробітках їздили. Слухняна, добра. Вчилася й працювала, мені старалася помогти. Не уявляю, що вона могла зробити тому хлопцю, аби так жорстоко з нею розправився.

Анастасія та Олександр зустрічалися майже 3 роки. Розійшлися з ініціативи дівчини. Що сталося між ними у вечір вбивства, хлопець не зізнається.

— Сталося непоправне. Настя мені дуже подобалася. Того вечора зустрів її на вулиці, вона мене спровокувала. Не можу про це розказувати, бо дуже боляче, — говорить підозрюваний під час допиту. — Шкодую, що таке трапилося. Якби все повернути, не зробив би так. Узагалі не ходив би туди і забув про неї.

Мати підозрюваного Світлана Савіна не вірить, що син міг убити. Він спокійний і добрий. Це підтвердять усі односельці, каже.

Причину смерті Анастасії Ловікової установлюють експерти. Підозрюваного можуть ув'язнити на 15 років.

Зараз ви читаєте новину «Тіло Анастасії Ловікової знайшли у криниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі