пʼятниця, 25 жовтня 2019 07:05

Сніжана Круглякова отримала довічний термін

Автор: GOROD.CN.UA
  Світлана Круглякова з Чернігова отримала довічний термін ув’язнення за вбивство двох родичів
Світлана Круглякова з Чернігова отримала довічний термін ув’язнення за вбивство двох родичів

23-річну Сніжану Круглякову з Чернігова засудили до довічного позбавлення волі. Рішення виніс Деснянський районний суд міста 21 жовтня. Торік 27 квітня вона зарізала своїх опікунів — маминого брата Бориса, 52 роки, та його дружину 63-річну Тамару Столбових.

Накинулася на родичів, бо Стол­бов ножем хотів зняти її пірсинг — кільця на грудях. Зарізала спочатку його. А потім тітку, яка спала.

— Дядько дістав ніж із кухонного набору і гумові рукавиці. Бо побачив пірсинг у мене на грудях, хотів витягти, — розповідає оперативникам Круглякова. — Він коли був напідпитку, приставав часто. Мав претензії з приводу моєї нетрадиційної орієнтації, обзивав мене та подруг.

Після вбивства Круглякова вибігла з квартири та дзвонила у двері всіх сусідів.

— Побачив закривавлене обличчя та одяг. Вона кричала, щоб викликали поліцію і щось про дев'ятий поверх. На руках мала порізи вище зап'ясть, — каже 37-річний Олександр Тарасов, сусід із четвертого поверху. — Доки я взувся, Сніжана вибігла у двір. Лежала на асфальті. За кілька хвилин під'їхала поліція і "швидка". Разом піднялися в квартиру. Побачив на підлозі Столбова — одразу зрозумів, що він мертвий.

Сніжана Круглякова росла в неблагополучній родині. Матір по­збавили батьківства, бо ­вживала наркотики і вела аморальний спосіб життя. Дитина деякий час жила з батьком, який зловживав алкоголем. Одного разу він кинувся на неї з ножем, розповідала після убивства засуджена.

Після школи Сніжана вступила до Чернігівського педагогічного університету ім. Тараса ­Шевченка. Навчалася на магістратурі, відвідувала курси психології, підроб­ляла в кав'ярні та центрі "Розвиток обдарованості".

Чи подаватиме засуджена апеляцію — поки що невідомо. Доки вирок не набув законної сили — залишатиметься у слідчому ізоляторі.

Зараз ви читаєте новину «Сніжана Круглякова отримала довічний термін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі