четвер, 30 липня 2020 07:10

Олегу Черевку проломили голову біля магазину

Автор: azov.org.ua
  Боєць полку ”Азов” Олег Черевко ­наприкінці липня приїхав у відпустку в рідне Запоріжжя. Там його побив незнайомець. За шість днів воїн помер у реанімації
Боєць полку ”Азов” Олег Черевко ­наприкінці липня приїхав у відпустку в рідне Запоріжжя. Там його побив незнайомець. За шість днів воїн помер у реанімації

27 липня в реанімації запорізької лікарні помер боєць полку "Азов" 29-річний Олег Черевко. Він був старшим солдатом зенітного ракетно-артилерійського дивізіону. Мав перелом основи черепа, був у комі третього ступеня. Травму отримав увечері 21 липня біля магазину на вул. Космічній, коли заступився за незнайомих жінок.

— Олег приїхав у відпустку. Того вечора чекав біля магазину дружину. Поряд агресивний чоловік чіплявся до жінок. Олег зробив зауваження і отримав удари в голову, після чого знепритомнів, — розповідає 28-річний Максим Зайченко, голова Запорізької обласної організації "Національний корпус". — Стан був стабільно тяжкий. На жаль, вивести його з коми так і не вдалося.

До "Азову" Олег Черевко прийшов на початку 2018 року. Доти служив у різних підрозділах Збройних сил та Національної гвардії України. 2015-го захищав ­Широкине, 2017-го — воював в Авдіївці, провів інші ротації на "нулі". 2016 року служив у зенітно-ракетному підрозділі НГУ, де навчився поводитися з цим озброєнням.

Підозрюваний — раніше судимий 29-річний житель Запоріжжя. Його взяли під варту, а згодом відпустили під 40 тис. грн застави.

— Судове засідання з обрання запобіжного заходу проводили без сповіщення представників потерпілої сторони. Слідчі не встигли долучити до розгляду відео з побиттям, а рішення про арешт прийняли з можливістю внесення застави, — додає Зай­ченко.

29 липня Запорізький апеляційний суд повернув підозрюваного в СІЗО. Буде там до 18 вересня.

Цього ж дня з Олегом Черев­ком попрощалися на майдані Героїв і поховали в Запоріжжі.

Зараз ви читаєте новину «Олегу Черевку проломили голову біля магазину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі