пʼятниця, 30 серпня 2019 00:41

Одну із жертв згорілого готелю досі не опізнали

Одеський апеляційний суд залишив у слідчому ізоля­торі 47-річного Вадима Чорного. Він власник готелю "Токіо Стар" на вул. Водопровідній, 1. Там уночі 17 серпня сталася пожежа. Загинули дев'ятеро людей.

Чорного звинувачують у порушенні правил пожежної безпеки. Попередньо, приміщення спалахнуло через надмірне навантаження на електромережі й замикання проводки. На суді прокурор Євген Антощук повідомив, що бізнес-партнер підозрюваного — Сергій Дурач, покинув Україну. Наполягав на арешті Чорного, аби він також не виїхав за кордон.

Чорний із озвученою причиною пожежі не погоджується. Щодо зникнення партнера пояснив, що Дурач планував поїздку місяць тому, за чотири дні повернеться.

Родини потерпілих і загиблих у пожежі досі не отримали ніякої компенсації. Троє людей, серед них 16-річна дівчина, залишаються в лікарні. Дев'яту жертву пожежі — чоловіка — поки що не опізнали.

Зараз ви читаєте новину «Одну із жертв згорілого готелю досі не опізнали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі